FNV MOOI Academie

Enthousiast geworden na het volgen van de Look & Learns op de FNV MOOIDag? FNV MOOI geeft jou de gelegenheid je te blijven ontwikkelen door diverse cursussen en trainingen aan te bieden via de MOOI Academie.

De MOOI Academie biedt verschillende cursussen en trainingen aan waarmee jij je kan blijven ontwikkelen. Na afloop van de FNV MOOIDag 2019 kun jij je inschrijven voor een cursus of training van de Look & Learn die jij tijdens de FNV MOOIDag hebt gevolgd. Deze cursussen en trainingen zijn deels vakinhoudelijk, maar ook gericht op persoonlijke ontwikkeling en er zijn cursussen speciaal voor (aankomende) ZZP’ers.

De MOOI Academie biedt een geselecteerd aanbod aan cursussen en trainingen die in de branche verzorgd wordt door gerenommeerde partijen. Leden van FNV MOOI profiteren daarbij van voordelen zoals flinke kortingen. Kijk voor het aanbod van de MOOI Academie en inschrijving http://www.fnvmooi.nl. Let op, tijdens de FNV MOOIDag op 7 oktober wordt het nieuwe aanbod gepresenteerd en kun je je vanaf dan inschrijven voor een nieuwe cursus of training.