Programma

Ook dit jaar staat er weer een MOOI programma op de planning. Met o.a. een inspirerend ochtendprogramma, diverse Masterclasses en Look & Learns uit jouw vakgebied en een uitgebreid kennis- en belevingsplein met verschillende leveranciers, producten en informatie uit de branche.

Bijzonder MOOIe gasten
Niemand minder dan Fred van Leer zal dit jaar zijn opwachting maken tijdens de FNV MOOIDag 2019! Samen met FNV MOOI voorzitter Marga Patijn verzorgt hij voor jou het ochtendprogramma, het belooft een energieke, leerzame en hilarische start te worden van deze 10e editie van de FNV MOOIDag. Laat je onder andere inspireren door de laatste seizoenstrends en krijg de beste tips en tricks.Tot slot word je tijdens het ochtendprogramma in sneltreinvaart op de hoogte gebracht van het laatste belangrijke nieuws uit het vak, over jouw werk en inkomen, en kom je erachter waar FNV MOOI voor jou mee aan de slag gaat het aankomende jaar.

Maar liefst keuze uit 4 Masterclasses en 11 Look & Learns en een uitgebreid kennis- en belevingsplein
Dit jaar kun je in het middagprogramma kiezen uit maar liefst 4 Masterclasses en 11 Look & Learns van o.a. Mari van de Ven en Marielle Bastiaansen! Bekijk hier het volledige overzicht van de Masterclasses en Look & Learns. Tijdens deze Masterclasses en Look & Learns maak je in 45-60 minuten kennis met de laatste trends, interessante vaktechnieken en boeiende onderwerpen.

Op het kennis- en belevingsplein shop je de mooiste en nieuwste producten met voordeel! Diverse leveranciers uit de branche zullen op de FNV MOOIDag aanwezig zijn met een leuke dag-actie. Ook kun je je laten informeren over verschillende onderwerpen, zijn er demonstraties en is er ruimte om te netwerken.

Houd deze website en onze social media kanalen goed in de gaten voor het laatste nieuws. Volg ons op Facebook en Twitter, nodig je collega’s uit en zet jezelf alvast op aanwezig op onze eventpagina. Het belooft weer een MOOIe dag te worden!

Over Fred van Leer
“Roekoe, roekoe!” Daar is dé man op hakken. En wat doet hij dat goed. Met uitverkochte zalen in het DE LA MAR Theater staat hij deze editie op ons podium tijdens de jubileum editie van de FNV MOOIDag. Begonnen als stylist is Fred van Leer niet meer weg te slaan van de buis. Als coach en presentator heeft hij het hart van de Nederlander verovert. Met zijn uitgesproken mening over beauty en lifestyle konden wij hem natuurlijk niet missen op deze 10e editie van de FNV MOOIDag.

Over Mari van de Ven
Deze Brabander in hart en nieren krijgt natuurlijk ook een ere plek op onze jubileum editie. Mari begon zijn carrière als kapper, maar merkte dat hij toch ook een grote liefde had voor de visagie. Zijn magische handen hebben dan ook vaak het haar en make-up morgen verzorgen van bekend Nederland. Onder andere Wendy van Dijk, Connie Breukhoven, Yolanthe Sneijder-Cabau, Tatjana Šimić Trijntje Oosterhuis kregen zijn magic tough. Mari van de Ven heeft een eigen opleiding opgericht: De Mari van de Ven Academy. Een man die weet waar hij over praat en dus ook niet mag ontbreken op ons podium.

Over Marielle Bastiaansen
Marielle is al 32 jaar werkzaam in de kappersbranche. Ze heeft alle aspecten van deze beroepen doorlopen, trainingen aan kappers gegeven, trend shows met het creatieve team van Wella, vele presentaties op het gebied van mode verzorgd en televisie zowel werk achter en sinds heel wat jaren ook voor de schermen. Een aantal jaren is ze Ambassadrice van Wella geweest, waarvoor ze regelmatig als Beautyexpert in het land te zien was. Sinds 2013 runt ze een haarstudio in Breda, waar Hairweaving centraal staat. Daarnaast is ze Distributeur van Djarling Hair voor de Nederland en Belgische markt.