Voor wie?

De FNV MOOIDag is voor professionals werkzaam in de uiterlijke verzorging die zich willen verdiepen en verbreden in het vakgebied van de uiterlijke verzorging. Samen met meer collega’s beleef je een leerzame en leuke dag!

Om verder te groeien en je positie op de arbeidsmarkt te versterken is persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. FNV MOOI helpt je hier graag bij en organiseert daarvoor de FNV MOOIDag. Op deze dag kun je kiezen uit meerdere Look & Learns. Tijdens deze Look & Learns maak je kennis met de laatste trends, interessante vak technieken en inspirerende en boeiende onderwerpen. Dit jaar vindt alweer de 10e editie plaats en speciaal daarvoor zijn er dit jaar verschillende masterclasses die gevolgd kunnen worden. Wil je na deze masterclasses of Look & Learns meer leren en ook zelf aan de slag? Dan kun je je na afloop inschrijven voor een training via de MOOI Academie..

Dus ben jij kapper en/of schoonheidsspecialist, nagelstylist, visagist, pedicure of werkzaam in de wellness en wil je investeren in jouw toekomst? Kom dan op maandag 7 oktober 2019 naar de FNV MOOIDag en maak er een leerzame en leuke dag van!